Er dine aktiviteter en flugt ? | relasind.dk
15548
post-template-default,single,single-post,postid-15548,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Er dine aktiviteter en flugt ?

Er dine aktiviteter en flugt ?

Jeg har fyldt mit liv ud med mange aktiviteter – aktiviteter som frivillig træner, frivilligt alt muligt samt brugt meget tid på en masse motion/træning.

Det er jo dejligt tænker du nok?

-Ja det er jo dejligt – lige indtil den dag, at det gik op for mig, at de fleste af de aktiviteter jeg havde proppet ind i mit liv, faktisk var en flugt.

Jeg opdagede nemlig at alle de (dejlige) aktiviteter faktisk var en flugt fra mit liv, somme tider en flugt hjemmefra og sommetider faktisk en flugt fra mig selv……

En flugt? – tænker du måske..?

Ja en flugt, så jeg undgik at mærke mig selv!

En flugt fra alle de, synes jeg, overvældende krav derhjemme, med børn der råber ”MOAR” eller min mands opmærksomhed…

En flugt der kunne fjerne mig fra alle de smertefulde følelser omkring mit liv -og om jeg lever mit liv autentisk som jeg ønsker…

En måde at distrahere mig selv for at mærke mit liv, mine beslutninger, mine følelser og alt det der ligger under overfladen

Jeg tænkte længe over det, og besluttede til sidst, at stoppe de fleste aktiviteter – jeg stoppede som træner, stoppede mit frivilligt arbejde og jeg stoppede med at træne…

Det har jeg gjort for at mærke efter i mig selv.

Mærke efter hvad der egentlig er på spil når jeg har lyst til at flygte…- det er mega skræmmende og helt ærligt også hårdt arbejde, men samtidig har det også været mega befriende at få øje på mine flugt mekanismer, for det betyder, at jeg ikke længere eller ikke så meget mere eller længere behøver at flygte.

I stedet øver jeg mig i, at undersøger og mærker efter hvad der føles godt for mig, og fylde mere på af det.

Så mit spørgsmål til dig i dag… -Hvad betyder dine aktiviteter for dig? Er du villig til at kigge på, om du bruger dine aktiviteter, motion eller hobby som en flugt fra at mærke dig selv og dit liv eller en måde til at distrahere dig fra det der larmer, gør ondt og er svært?Karina Kalstad- Relasind