RelaSind | Råd & vejledning til unge, forældre og familier
15331
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15331,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Om Relasind

HVEM ER JEG

Mit navn er Karina Kalstad og jeg har skabt Relasind.

Det har jeg fordi jeg interessere mig for dig og din historie og ønsker at hjælpe dig med at finde retning og mening med dit liv.

Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet i mange år med unge og voksne. Jeg er certificeret coach hos Sofia Manning.

Ensomhed, selvskade, selvmordstanker, stress eller angst?

Er du ung og har det svært på den ene eller anden måde?

Er du forældre og bekymret for dit barns  trivsel og udvikling?

Mange unge har det i perioder rigtig svært og det kan være sårbart og svært, at tale med sine forældre eller venner omkring det.

Samt kan man som forældre være rigtig bekymret for sit barns udvikling  og hvad gør man når den unge udviser en bekymrende adfærd?

Ofte er det ikke så meget der skal til for at få den unge i trivsel igen eller få familien til at fungere.

Kontakt mig hvis du kan genkende dig selv eller dit barn i ovenstående og vil have råd og vejledning til at håndtere den situation du/i står i.

Tlf: 61 13 05 22

    Karina har altid været god til at se hvilken form for hjælp jeg havde brug for og har virkelig været en god støtte for mig. Hun ser mig som et menneske og ikke en sygdom.

    Karina hjalp mig da det var allersværest. Det der var svært at tale om, hjalp hun mig med at sætte ord på. Hun hjalp med at se tingene fra et andet perspektiv og så var alt pludseligt ikke sort/hvidt længere.

    Efter et par samtaler med Karina var det svære ikke lige så svært at snakke om. Jeg vidste at hun ingen fordomme havde omkring det jeg tænkte på eller hvordan jeg havde det.